donderdag 16 oktober 2008

Techno wedstrijd te Valenciennes met Bjorn



BIC TECHNO wedstrijd te Valenciennes op 4 oktober 2008



Zaterdag met het BIC TECHNO clubteam van VVW Inside-Outside deelgenomen aan een wedstrijd in Noord-Frankrijk.
Voor de meesten was het een eerste wedstrijddeelname en dan nog wel tegen ervaren Fransen.
Op een gezellige en mooie locatie, l’Etang du Vignoble, met een 9 à 14 Knp en een lekker zonnetje werd de eerste start gegeven om 15u00. Door de Oostendenaars werd een redelijk weerstand geboden en net zoals bij ons in België en Nederland werd de wedstrijd gedomineerd door een top vijftal windsurfers met daarachter een tweede groep die onderling de strijd aanbonden voor de ereplaatsen waaronder Bjorn Coucke en Sam Dekreyger, die een goede indruk nalieten.
De overige deelnemers waren verspreid over het hele deelnemersveld en konden enkel nog maar ervaring opdoen en hebben hopelijk veel opgestoken van deze wedstrijd.
Voor enkelen was de fysieke inspanning iets te groot en deze moesten jammer genoeg voortijdig afhaken. Hieruit blijkt dat er nog duidelijk werk aan de winkel is.
Na de wedstrijd bleek iedereen tevreden en is het team met een goed gevoel en opgedane ervaring teruggekeerd naar huis, met in het achterhoofd dat er nog redelijk wat moet getraind worden om een hoger niveau te behalen.

fantastisch startschip

Trainer Louis

Geen opmerkingen: