maandag 27 oktober 2008

Herfststage te Oostende

Maandag 27 oktober 2008





foto's online op webalbum zie link


http://picasaweb.google.com/windthings/



Maandagmorgen rond 8 uur vertrokken om een kleine 2uur later in Oostende aan te komen.
Er stond een fris windje en een mooi zonnetje.
Er werd besloten om al het materiaal naar de Outside te vervoeren zodat er voor de rest van de week geen gesleur meer zou zijn. Tijdens deze verhuis waren er een paar die het transport misten maar dankzij enkele collega surfers is het materiaal toch ter plaatse geraakt.

Na de lunch optuigen en het water op, weer het verschil tussen gemotiveerde sporters en zij die bijna een uur later het water opgingen JONGENS JULLIE HOUDEN DE GROEP TEGEN wees gemotiveerd of blijf thuis zodat diegene die een doel voor ogen hebben er naar toe kunnen werken en er voor gaan.

De gedreven surfers bleven heel de middag op het water met af en toe een drinkstop en met een 3 a4 beaufort en een swell van om en bij de meter werd er goed getraind.

De eerste mast is al gebroken, als je in de branding valt probeer dan zo snel mogelijk je masttop uit het water te krijgen zodat deze niet in het zand kan blijven steken en dan door de druk van het water op je board kan breken.

Arne heeft meteen zijn stempel gedrukt door een trapeze vest af te nemen en BEL21 van aan de cardinaalston naar de kant terug te laten varenin een windje kracht 4.

Hopelijk is de voorspelling voor de rest van de week een beetje fout en zal het harder waaien dan voorzien want de meteo valt in zoals een slecht gebakken cake.

grtzs pat

Geen opmerkingen: