donderdag 22 januari 2009

Slecht Nieuws

volgend bericht van Tommy ontvangen


Beste atleten, ouders, clubs

De training die sommige van jullie al op de planning hebben zien staan, namelijk de starttraining BIC TECHNO van deze zaterdag 24 januari, wordt verplaatst naar een latere datum.

(Alle voorlopige data, ook deze van trainingen & BK: www.vyf.be/surfkalender. Vanaf de de Belgian Boat Show zijn al deze data en locaties definitief)

De reden hiervoor is dat we maandag 26 januari pas de goedkeuring van het eerste trimester van het jaarprogramma verwachten. (alle trainingen tot en met maart). Begin maart kunnen we pas een goedkeuring van BLOSO verwachten. (deze laatste factor is de reden voor de late communicatie van dit programma)

Dit gezien de ultieme goedkeuring van het ons programma pas maandag 26 januari verwacht wordt. Graag brengen we op de nieuwe starttraining dan alle correcte informatie, en geen voorwaardelijke beloftes. Een latere start betekend echter zeker geen afstel. Volgende week zullen we alle betrokken atleten en clubs informeren over het programma Bic Techno 2009, en de praktische afspraken die hiervoor gemaakt moeten worden.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Tommy


Ik denk dat dit voor Tommy een frustrerend gevoel moet geven. Ook naar de surfers en de ouders toe vind ik dit een groot gebrek aan respect: de kids weten van niets zijn onzeker over wat er gaat gebeuren en de ouders kunnen geen planning maken ivm de vakanties of familie happenings


Ik hoop dat de mist hier snel zal optrekken en dat we zo snel mogelijk meer weten

grtzs pat

Geen opmerkingen: