maandag 16 maart 2009

Armentières 14 en 15 maart 2009

De eerste wedstrijd van 2009 zit er weer op. Met de gehele groep aangevuld door de vaste Inside clan maakten we de reis naar de omgeving van de Noord Fanse stad Lille. Daar ligt net op de grens een stukje natuurparadijs dat de industriële kwelduivel heeft weten weerstaan.
Etang du Prés du Hem was de plaats van afspraak.



foto's genomen door Rudy Filliers

Zaterdag namiddag werden er enkele manches gevaren waarbij reeds enkel tweestrijden duidelijk werden.Nieuwkomer en lichtweer specialist Jonas legde Kjell het vuur aan de schenen ,de titanenstrijd tussen de twee meisjes stak reeds de kop op en enkele wedstrijdjes in de wedstrijd werden ingezet. Op zaterdag avond , met onverwacht goede resultaten, werd er terug huiswaarts gereden om zondagmorgenvroeg terug op het appel te zijn.

Te 10h30 eerste start en direct stonden de oorlogskleuren weer fijn afgetekend op de gezichten.

(zowel op als naast het water blijkbaar). Jonas vaarde enkele goede manches en wist een kleine voorsprong op Kjell op te bouwen. deze laatste schoot wakker en parreerde de aanval met enkele top 5 plaatsen. Dit was een mooie sportieve strijd op het scherp van de snede.

Bij de meisjes was de strijd wat bitsiger. Waarbij uiteindelijk Morgan Andrea met 1 puntje wist te verslaan.

Ook de andere teamleden hebben zich getoond en geweerd.De lichtere teamleden wisten beter om te gaan met de lichte wind dan de zwaardere zwaar weer specialisten maar al bij al denk ik dat we een mooie wedstrijd hebben gehad in een mooie omgeving.

de uitslag


8 Kjell
9 Jonas
17 Morgan
18 Andrea
21 Sam
25 Bjorn
26 Edward
37 Imke (enkel zaterdag gevaren)

de overige Belgische deelnemersdeden het ook verre van slecht
28 William, 29 Thibaut, 32 Florian, 42 Birger


Foto's staan op web album

Geen opmerkingen: