dinsdag 9 september 2008

ONK/2 te Aalsmer



ONK 6-7 september 2008 Aalsmeer


Na een voorbereidingstraining op zaterdag 6 september 2008, was ons team klaar om de Nederlanders het vuur aan de schenen te leggen.
Zondag was een wedstrijddag met goede windcondities en het werd al snel duidelijk dat ons team streefde naar de ereplaatsen. Net zoals in vorige wedstrijden werd er op verschillende niveaus gestreden en diegene die een fout maakte, werd dan ook onmiddellijk afgestraft.

De jarige Kjell De Bruyn toonde vanaf de eerste start zijn bedoelingen en was het snelst vertrokken. Jammer genoeg belette een stuurfout hem om de eerste plaats te behalen.
Later herstelde hij dit door dan toch eenmaal een eerste plaats neer te zetten en hij werd ook tweemaal tweede.

Ook de meisjes Andrea, Imke en Morgan zetten een behoorlijk resultaat neer.

Zo werd Andrea bij de categorie -15 jarigen, eerste in haar categorie voor ons jongste teamlid Imke. Morgan herstelde na een moeilijke start en kon bij de categorie meisjes -17 jaar de eerste plaats wegkapen.


Kustjongen Coucke Björn behaalde toch een verdienstelijke plaats maar moest zijn meerdere herkennen in het toptrio Kjell De Bruyn (B) Mark Van Santen (NED) Kiran Badloe (NED)

Kort samengevat werd dit een mooie en spannende wedstrijd waarin onze Belgen met een volle prijzentafel naar huis terugkeerden en zo revanche namen op onze Noorderburen.
Tevens mag ook onderstreept worden dat door de deelname van ons Belgisch team de Nederlanders nu ook een officieel kampioenschap kunnen noteren.

Deelnemende teamleden Kjell De Bruyn Broechem
Imke De Bruyn Broechem
Andrea Vanhoorne Broechem
Morgan Van Cleven Zeemacht
Bjorn Coucke vvw Inside-Outside Oostende
Benjamin Desmet Deinze
Jonathan Desmet Deinze
Samson Nathan Deinze

Trainer Louis

Geen opmerkingen: